Avond-4-daagse in Gasselte 2024

Van maandag 27 mei t/m donderdag 30 mei organiseren we in Gasselte weer de Avond-4-daagse! Vier dagen van gezelligheid, vermoeide voeten en mooie herinneringen maken.

Op het Drouwenerzand

Ook dit jaar zijn de routes weer uitgestippeld en uitgezet door meneer Braams! Dat betekent dat we langs de mooiste paden en plekjes rondom ons dorp zullen gaan. Je hebt de keuze tussen een route van 5 km of 10 km

Leerlingen van basisschool de Dobbe, ‘t Kompas en J. Emmens kunnen zich inschrijven via hun school of bij Vomos.

Let op: Alle basisschoolleerlingen lopen ofwel met hun school mee of samen met een volwassene die zich ook inschrijft voor de A4D.

Inschrijven bij Vomos kan op maandagavond bij de inschrijftafel of door een mail te sturen naar vomosac@gmail.com. Bedenk vooraf goed welke medaille (welk cijfer) we voor je mogen bestellen!

De leerlingen van de Dobbe, die zich hebben ingeschreven bij de ouderraad, lopen met begeleiders van de Dobbe. De ouderraad maakt hiervoor een indeling.

Let op: Wanneer je als ouder graag als niet-begeleider meegaat, dan kan je je per avond voor 2 euro inschrijven bij Vomos.

Ouders en leerlingen van ’t Kompas en J.Emmens hebben via hun eigen ouderraad informatie ontvangen.

Jonge deelnemers die graag de 2,5 km route willen wandelen en daarna willen meelopen in de feestelijke optocht, kunnen zich aanmelden bij de Hasselbraam, Zo Blij of bij Vomos. Let op: Voor een dagspeld dienen inschrijvingen uiterlijk op maandag 27 mei binnen te zijn.

Kosten

  • Vier dagen wandelen € 6,- (inclusief medaille)
  • Alleen donderdagavond € 4,- (inclusief dagspeld)
  • Eén avond lopen € 2,-

Starttijden

Maandag t/m woensdag:

  • 18:00 uur starten voor de 5 km en 10 km.

LET OP: AANGEPAST Donderdag:

  • 17:30 uur start 10 km
  • 18:00 uur start 5 km de Dobbe
  • 18:30 uur start 5 km Gasselternijveen en overige wandelaars
  • 18:45 uur start 2,5 km

Donderdag om 20:00 uur begint de feestelijke intocht, vertrekkend vanaf de parkeerplaats bij de voetbalvelden. Zorg dat je op tijd bent om samen een prachtige wandelweek af te sluiten!

Vragen mogen gemaild worden naar vomosac@gmail.com

We gaan er met z’n allen een superleuke week van maken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *