Trainers

Binnen onze vereniging zijn wij afhankelijk van onze trainers. Zij stimuleren en motiveren onze leden om hun best te doen en het beste uit zichzelf te halen. Graag stellen wij ze kort aan u voor.

_________________________________________________________________________________

Mijn naam is Gea van den Broecke en geef de gym/turnlessen op de dinsdagmiddag. Ik ben inmiddels ruim 20 jaar sportleidster bij Vomos

Ik woon in Stadskanaal samen met mijn man. Wij hebben 2 dochters, die in Groningen wonen.

Verder geef ik nog zwemlessen.

Al met al heel leuk afwisselend werk.

De gymlessen bij Vomos geef ik op de dinsdag.  We beginnen met de kleuters, daarna groep 3/4/5 gevolgd door groep 6/7/8. Daarna is er turnen voor alle leeftijden ( vanaf 7 jaar ).

Ook is er voor de volwassenen om 19.00 een aerobicles en we sluiten de avond af met volleybal gecombineerd dames/heren. Een afwisselend programma op de dinsdag.

Wil je een keertje meedoen? Kom dan eens langs tijdens een van de lessen .

Groet Gea

_________________________________________________________________________________

Hoi,

Mijn naam is Roos Kop. Ik ben dansdocent op de woensdagmiddag- en avond en verzorg de peutergym op de dinsdagochtend. Ik woon in Gasselte samen met mijn man en kindjes. Mijn passie voor dans begon al toen ik een heel jong meisje was. Inmiddels iets ouder, een dansopleiding en heel wat jaren praktijkervaring verder, mag ik er nu voor zorgen dat heel Gasselte weer gaat dansen. Ik heb er zin in! Kom jij ook gauw dansen?
Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2017-2021