Trainers

Binnen onze vereniging zijn wij afhankelijk van onze trainers. Zij stimuleren en motiveren onze leden om hun best te doen en het beste uit zichzelf te halen. Graag stellen wij ze kort aan u voor.

_________________________________________________________________________________

Mijn naam is Gea van den Broecke en geef de gym/turnlessen op de dinsdagmiddag. Ik ben inmiddels ruim 20 jaar sportleidster bij Vomos

Ik woon in Stadskanaal samen met mijn man. Wij hebben 2 dochters, die in Groningen wonen.

Verder geef ik nog zwemlessen.

Al met al heel leuk afwisselend werk.

De gymlessen bij Vomos geef ik op de dinsdag.  We beginnen met de kleuters, daarna groep 3/4/5 gevolgd door groep 6/7/8. Daarna is er turnen voor alle leeftijden ( vanaf 7 jaar ).

Ook is er voor de volwassenen om 19.00 een aerobicles en we sluiten de avond af met volleybal gecombineerd dames/heren. Een afwisselend programma op de dinsdag.

Wil je een keertje meedoen? Kom dan eens langs tijdens een van de lessen .

Groet Gea

_________________________________________________________________________________

Hallo Allemaal!

Ik ben Debbie Pol – van de Poll en kom uit Smilde. Ik werk sinds een paar jaar bij Vomos. Ik geef peutergym, streetdance en zumba!

Daarnaast werk ik nog bij twee andere gym/dans verenigingen en nog bij een sportschool in Beilen. Ik ga altijd met veel plezier naar mijn werk! Het is leuk om te zien hoe elk kind zich ontwikkelt en hoeveel plezier jong en oud aan bewegen beleeft.

Naast bewegen voor jong en oud, richt ik me ook op voeding. Ik ben februari 2017 mijn eigen praktijk voor voeding en bewegen begonnen. Ik ondersteun mensen in het creëren van een gezondere leefstijl, die makkelijk vol te houden is.

Naast alle werkzaamheden heb ik natuurlijk ook nog een paar hobby’s. Ik survival op zondagmorgen en loop ook verschillende runs door noord NL. Ook houd ik van lezen, creatief bezig zijn en spelletjes spelen met vrienden of familie.

Ik heb het erg naar mijn zin bij VOMOS en hoop hier nog vele jaren te mogen lesgeven!

_________________________________________________________________________________

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2017-2021