Trainers

Maak kennis met onze leuke trainers. Ze zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij het sporten. Ze stellen zich graag even aan je voor! Je ziet ze vanzelf tijdens één van de lessen! 

Juf Roos

Hoi,

Mijn naam is Roos Kop. Ik ben dansdocent op de woensdagmiddag- en avond en verzorg de peutergym op de dinsdagochtend. Ik woon in Gasselte samen met mijn man en kindjes. Mijn passie voor dans begon al toen ik een heel jong meisje was. Inmiddels iets ouder, een dansopleiding en heel wat jaren praktijkervaring verder, mag ik er nu voor zorgen dat heel Gasselte weer gaat dansen. Ik heb er zin in! Kom jij ook gauw dansen?

Meester Boaz

Hoi ik ben Boaz Reinders. Ik verzorg de freerunlessen op de woensdagmiddag. Zelf ben ik al sinds 2005 bezig met de sport. Toen was het echt nog een onbekende straatsport. Ik wilde mijzelf constant verbeteren en zocht telkens een nieuwe uitdaging.

Sinds 2010 geef ik freeruntraining.
Het zoeken van uitdagingen en het verbeteren van jezelf mag ik graag overbrengen naar de kids. Het is geweldig om te zien hoe de sport evolueert en hoe het onder kinderen steeds populairder wordt.

Willem Scheve

Even voorstellen

De hardlopers van vomos kennen mij wel, ik ben Willem Scheve uit Eext en geef al 12 jaar hardlooptraining bij vomos.

Om goed training te kunnen geven heb ik verschillende cursussen gevolgd. Zelf heb ik ruim 30 jaar actief hard gelopen en heb daarbij 52 marathons gelopen.

ik geef met veel plezier training en hoop dat nog langere tijd te doen samen met de hardlopers van vomos.

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2017-2021