Volleybal

Volleybal is een balsport waarbij het speelveld is verdeeld in twee gelijke helften gescheiden door een net. De beide teams, die elk uit 6 spelers bestaan, bevinden zich ieder op hun eigen helft en proberen door het slaan of tikken tegen de bal, deze op het tegenoverliggende deel van het speelveld binnen de lijnen de grond doen raken. Een geslaagde poging, of een fout van de tegenstander, levert een punt op. Wie het eerst 25 punten heeft behaald wint de set. Wie het eerst 3 sets heeft gewonnen, wint de wedstrijd.

Op de zijkanten van het net, precies boven de zijlijn, zijn twee verticale sprieten, de zogenaamde “antennes”, geplaatst. Een bal die naar het speelveld van de tegenstander wordt gespeeld, moet tussen deze antennes door gaan.

Lijkt het je leuk om mee te doen met de training? Kom dan op de dinsdagavond van 19.50 – 20.40 uur mee doen met de volleybaltraining in Dorpshuis De Trefkoel in Gasselte. De eerste 2 trainingen zijn gratis. Wil je na deze 2 trainingen ons team komen versterken, dan kan je lid worden van VOMOS.

Wil jij je aanmelden voor volleybal? Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst van jouw aanmelding krijg je een machtigingsformulier toegestuurd.

Let op!!! Tijdens de schoolvakanties van de lagere school is er geen gymnastiek! Meer informatie hierover vind je op de roosterpagina.

Let op! In verband met de Corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om mee te doen aan de volleyballessen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Postcode/Woonplaats

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mail (verplicht)

  [bws_google_captcha]