Turnen

Sportvereniging VOMOS is in januari 2013 gestart met het geven van turnlessen voor de basisschooljeugd van groep 3 – 8. Niet elk kind kan meedoen aan turnen, de kinderen moeten eerst op gymnastiek. Tijdens de gymnastieklessen (vanaf groep 3) krijgen de leden voorbereidende oefeningen op het turnen. Wil je ook gaan turnen? Meld dit dan bij onze trainster Gea van den Broecke.

Gea selecteert de kinderen die in aanmerking komen voor de turngroep, hier kan vanaf de leeftijd van 7 jaar ingestroomd worden. Van beland is wel dat het kind naast het turnen ook blijft gymnastieken. Op gymnastiek leert het kind de basis en dit wordt bij turnen verder uitgebreid. Als een kind de basis niet beheerst, wordt het moeilijk om verder te gaan met turnen. Daarnaast leert een kind in 2 uur mee dan in 1 uur.

Omdat het vervelend kan zijn dat het kind tussen de gymnastiek- en turnles naar huis moet, bieden wij de mogelijkheid om te gymnastieken in het laatste uur en dan aansluitend de turnles te volgen.

De lessen vinden plaats op de dinsdag van 18.00 – 19.00 uur.

Wil je graag leren turnen of wil je graag beter leren turnen? Meld je dan aan en vul onderstaand formulier in. Wij zullen je aanmelding doorgeven aan Gea van den Broecke.

  Uw naam

  Uw adres

  Postcode & Woonplaats

  Telefoonnummer

  E-mailadres

  Ik zit in:

  Ervaring:

  [bws_google_captcha]

  Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2015