Peutergym

Peutergym van vomos is er speciaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar, waarbij ze kunnen klimmen, klauteren, gooien, koprollen maken, dansen en springen. Samen met papa, mama, opa, oma of oppas gezellig sporten. Iedere dinsdagochtend van 08:30 – 09:30 in de gymzaal van het dorpshuis in Gasselte.

Peutergym is niet alleen leuk, maar ook goed voor de motorische ontwikkeling van je kind. Ze leren hun lichaam beter te beheersen en coördineren, leren hun grenzen te herkennen.

Juf Roos zorgt iedere week voor een gezellige les, met persoonlijke aandacht, fijne muziek en een uitdagend parcours. Er is tijd voor een praatje en er wordt veel gelachen!

We beginnen in de kring, waar iedereen welkom wordt geheten, een liedje wordt gezongen en een dansje gedaan. Dan legt juf Roos uit wat de peuters op het parcours gaan doen, zodat duidelijk is wat de bedoeling is. We sluiten altijd af met het opruimen, peuters vinden het vaak erg leuk om mee te helpen met het opruimen.

Met iedere keer een duidelijk ritme en fijne opbouw in de lessen, is het voor peuters voorspelbaar.

Eventuele grotere broers of zussen kunnen eerst naar school worden gebracht om vervolgens de dag met je peuter op een gezellige manier te starten. Vroeg in de ochtend hebben peuters vaak nog alle energie om lekker mee te doen!

Zien we je een keer op dinsdag voor een proefles?

  Naam ouder

  Naam peuter

  Leeftijd peuter

  Uw adres

  Postcode/Woonplaats

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mail (verplicht)

  [bws_google_captcha]