Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avond4daagse 2020

dinsdag 15 september-18:00 - vrijdag 18 september-20:00

Van dinsdag 15 september tot en met vrijdag 18 september 2020 organiseert VOMOS voor de 9e keer haar jaarlijkse Avond4Daagse. Ook dit jaar krijg je weer de mogelijkheid om 5 km of 10 km te lopen. Op de vrijdagavond houden wij onze peuterloop (2,5 km). Loop je 1 avond mee, dan krijg je een dagspeld. Loop je alle dagen mee, dan ontvang je op vrijdag een medaille. Voor degene die al meerdere jaren mee lopen met een avond4daagse kun je in ons inschrijfformulier aangeven voor de hoeveelste keer je mee loopt.

Er wordt alle dagen om 18.00 uur gestart. Het start- en eindpunt is Dorpshuis De Trefkoel te Gasselte.

In verband met alle Corona maatregelen is het voor de Harmonie helaas niet mogelijk om de intocht op vrijdagavond te voorzien van muzikale begeleiding. Alle afstanden zullen vrijdagavond op dezelfde tijd starten. Hierdoor zullen ze per afstand aankomen bij het dorpshuis. Voor familie en vrienden is het mogelijk om de lopers het laatste stuk te voorzien van applaus (geen gejuich). We zullen het laatste stuk van de route donderdag 17 september bekend maken via onze facebookpagina.

Het is dit jaar alleen mogelijk om vooraf in te schrijven. Het is niet mogelijk om ter plekke in te schrijven. De inschrijfgelden kunnen alleen via een betaalverzoek worden voldaan.
De inschrijfgelden voor 2020 zijn € 6,- voor meerdere dagen of € 4,- voor 1 dag. Leden van de wandelbond betalen €5,-. Na de aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze laat je zien op de eerste avond, waarna jouw aanmelding en betaling gecontroleerd wordt. De overige avonden is het niet meer nodig om aan- en af te melden bij de inschrijftafel.

Inschrijven en betalen is mogelijk tot 11 september 2020. De gegevens die je invult op het inschrijfformulier zullen in oktober 2020 door de organisatie verwijderd worden.

Wij hebben als organisatie maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona-virus te beperken.

  • Zo dienen volwassenen 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren, zowel bij de inschrijving als tijdens het lopen.
  • Scholen die meelopen wijzen 1 persoon aan per afstand die de aanmelding regelt. Dit om te zorgen dat er zo min mogelijk mensen zich bij de aanmeldtafel bevinden.
  • De rustpunten in de routes komen te vervallen. Je dient dus zelf zorg te dragen voor iets te drinken en/of iets te eten voor onderweg. Afval neem je mee en gooi je thuis weg.
  • Heb je klachten (verkoudheid, benauwdheid, hoesten, koorts), dan blijf je thuis! Heeft iemand in jouw huishouden klachten als benauwdheid of koorts, dan blijven alle huisgenoten thuis!

We gaan er van uit dat iedereen zich aan de maatregelen houdt en dat we er zo een geslaagde, gezonde avond4daagse van kunnen maken!

Gegevens

Begin:
dinsdag 15 september-18:00
Einde:
vrijdag 18 september-20:00

Locatie

Dorpshuis De Trefkoel
Achter de Brinken 6E
Gasselte, Drenthe 9462 RR Nederland
+ Google Maps
Website:
www.dorpshuisgasselte.nl