Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Avond4daagse

dinsdag 31 augustus-18:00 - vrijdag 3 september-20:30

Van dinsdag 31 augustus tot en met vrijdag 3 september 2021 organiseert VOMOS voor de 10e keer haar jaarlijkse Avond4Daagse. Ook dit jaar krijg je weer de mogelijkheid om 5 km of 10 km te lopen. Op de vrijdagavond houden wij onze peuterloop (2,5 km). Loop je alleen vrijdagavond mee, dan krijg je een dagspeld. Loop je alle dagen mee, dan ontvang je op vrijdag een medaille.

Er wordt alle dagen om 18.00 uur gestart. Het start- en eindpunt is Dorpshuis De Trefkoel te Gasselte.

Inschrijven voor de avond4daagse kan alleen online via deze link. U kunt ook onderstaande regel kopiëren naar uw browser. https://www.formdesk.com/kwbn/OnlineInschrijven2021_Gasselte

Het is niet mogelijk om ter plekke in te schrijven. De inschrijfgelden kunnen alleen via de online inschrijving worden voldaan.

De inschrijfgelden voor 2021 zijn € 6,- voor meerdere dagen of € 4,- voor 1 dag. Leden van de wandelbond betalen €5,-. Na de aanmelding ontvang je een e-mail ter bevestiging. Deze laat je zien op de eerste avond, waarna jouw aanmelding en betaling gecontroleerd wordt. De overige avonden is het niet meer nodig om aan- en af te melden bij de inschrijftafel.

Inschrijven en betalen is mogelijk tot en met 29 augustus 2021. De gegevens die je invult op het inschrijfformulier zullen eind september 2021 door de organisatie verwijderd worden.

Wij hebben als organisatie maatregelen getroffen om de verspreiding van het Corona-virus te beperken.

  • Zo dienen volwassenen 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren, zowel bij de inschrijving als tijdens het lopen.
  • Scholen die meelopen wijzen 1 persoon aan per afstand die de aanmelding regelt. Dit om te zorgen dat er zo min mogelijk mensen zich bij de aanmeldtafel bevinden.
  • De rustpunten in de routes komen te vervallen. Je dient dus zelf zorg te dragen voor iets te drinken en/of iets te eten voor onderweg. Afval neem je mee en gooi je thuis weg.
  • Heb je klachten (verkoudheid, benauwdheid, hoesten, koorts), dan blijf je thuis! Heeft iemand in jouw huishouden klachten als benauwdheid of koorts, dan blijven alle huisgenoten thuis!

We gaan er van uit dat iedereen zich aan de maatregelen houdt en dat we er zo een geslaagde, gezonde avond4daagse van kunnen maken!

Heb je vragen over de avond4daagse? Stel ze dan per mail door te mailen naar activiteiten@vomos.nl.

Gegevens

Begin:
dinsdag 31 augustus-18:00
Einde:
vrijdag 3 september-20:30

Locatie

Dorpshuis De Trefkoel
Achter de Brinken 6E
Gasselte, Drenthe 9462 RR Nederland
+ Google Maps
Site:
www.dorpshuisgasselte.nl