2018

Mooie resultaten tijdens onderlinge turnwedstrijden 2018!

Het afgelopen voorjaar hebben onze gymnasten en turnsters meegedaan aan de onderlinge turnwedstrijden die elk jaar georganiseerd worden vanuit V&L in Roden.

Dit jaar mochten we 2x naar Roden afreizen en 1x naar Marum. Na de mooie resultaten van de eerste en tweede wedstrijd, was de derde wedstrijd toch wel een beetje spannend. Tijdens deze wedstrijd werden naast de medailles ook de overall winnaars bekend gemaakt. Vorig jaar won Lars in zijn categorie en is er dit jaar een opvolger???

Jazeker! Kirsten Oosterhuis wist in alle wedstrijden de hoogste trede van het podium te bestijgen. Dit houdt in dat zij naast de gouden medailles ook de beker voor overall winnaar mee naar huis mocht nemen.

Annelin, Madee, Dorian, Elle, Arsema, Femke, Zoë, Rosalie, Marit, Daphne, Lotte en Kirsten gefeliciteerd met al jullie mooie resultaten en wie weet hebben we volgend jaar weer overall kampioen in ons midden.

_____________________________________________________________________

 1e turnwedstrijd Marum

De eerste recreatieve wedstrijd van de drie zit er inmiddels op en niet zonder succes. Dit keer mochten we naar Marum.

In de eerste wedstrijd mochten Annelin, Madee en Dorian hun gymkunsten laten zien op de brug/balk, rekstok, mat en sprong. Helaas geen prijzen, maar wel een mooie ervaring.

Daarna mochten Elle en Arsema in de 2e dagwedstrijd aan de bak. Ook hier mooie punten, maar geen prijzen.

In de 3e dagwedstrijd mochten de meiden uit de turngroep hun oefeningen laten zien. Als eerste waren Femke, Zoë, Rosalie en Marit aan de beurt. Ook hier geen prijzen.

Maar in de dagwedstrijd 4 kwam daar verandering in. Daphne, Lotte en Kirsten waren aan het einde van de dag aan de beurt. Mooie oefeningen gezien met zeker een beetje spanning. Uiteindelijk mocht Kirsten in de categorie 11 jaar turnen een gouden medaille ophalen. De anderen hadden wederom mooie punten.

Over 2 weken mogen we afreizen naar de zaal in Roden voor wedstrijd nummer 2. Zet hem op!

    _____________________________________________________________________

Sportvereniging VOMOS wenst u een prettig nieuwjaar!

Digiprove sealCopyright beveiligd door Digiprove © 2018