2013

18 september 2013

Elk jaar vindt in september de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doen wij ook mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen! Van de opbrngst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt en wat precies de bedoeling is.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: contante verkoop en eenmalige machtiging. Contante verkoop: * We kiezen ervoor om direct de loten te verkopen en het geld gelijk te innen. * Heb je de eerste 10 loten verkocht? Hartstikke goed! Daarna werken we met intekenlijsten waarop de lotenkoper zijn gegevens kan achterlaten. Hierbij lever je de loten op een later tijdstip af en incasseert de bedragen. Eenmalige machtiging: * De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven (oktober/november). Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. Je hoeft hier dus geen lot achter te laten!
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje. In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,00, maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen!

Aan wie mag je loten verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij familie, vrienden, buren enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan (met het geld) in bij Niké Wieringh-Paternotte, Warmolt Bronningerlaan 8 in Gasselte. Zij zorgt ervoor dat je (als je dat wilt) een extra boekje krijgt en de loten die je (eventueel) te kort komt. Uiterlijk 6 oktober moeten alle boekjes weer ingeleverd zijn.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook voor de beste lotenverkoper is er een prijs te winnen.

Bestedingsdoel
De opbrengst van de verkochte loten zal worden gebruikt voor de laatste les activiteiten van de jeugd. Zo zijn we naar Drouwenerzand en Kabouterland geweest en hebben we een stormbaan gehuurd. We hopen natuurlijk dat we dat dit jaar ook kunnen gaan doen! We verwachten dat ieder jeugdlid minimaal 10 loten verkoopt, deze zitten al in de envelop.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten.

Heel veel succes met de verkoop van de loten. Voor eventuele vragen kan er contact worden opgenomen met Niké: 0599-850617 / info@vomos.nl

27 mei 2013
Ook dit jaar organiseert Vomos een avond4daagse. Van 27 tot en met 30 augustus kan er 5 en 10 kilometer gelopen worden. Aanmelden kan via deze website, klik hier om u aan te melden.

Voor de laatste editie van “Dichterbij” van de Rabobank zijn er foto’s gemaakt van de turngroep. De foto’s staan hier. De jaarlijkse uitvoering was een groot succes. Alle groepen hebben laten zien wat ze geleerd hebben en we hebben de nieuw aangeschafte materialen in gebruik genomen. De meiden van de turngroep hebben opgetreden in de nieuwe turnpakjes. Ze zagen er stralend uit. Wilt u de foto’s van deze avond bekijken? Klik dan hier. Om de film van de peutergym te bekijken, klikt u hier. 9 april 2013 Aanstaande zaterdag is het zover: de jaarlijkse uitvoering van Sportvereniging Vomos. Alle belangstellenden zijn van harte welkom in Dorpshuis De Trefkoel, we starten om 19.00 uur. Op 5 juni 2013 start Vomos met een workshop mountainbiken voor de basisschooljeugd van OBS De Dobbe, groep 6, 7 en 8. Voor meer informatie en aanmelden kan je hier klikken.

9 april 2013
Aanstaande zaterdag is het zover: de jaarlijkse uitvoering van Sportvereniging Vomos. Alle belangstellenden zijn van harte welkom in Dorpshuis De Trefkoel, we starten om 19.00 uur.

Op 5 juni 2013 start Vomos met een workshop mountainbiken voor de basisschooljeugd van OBS De Dobbe, groep 6, 7 en 8. Voor meer informatie en aanmelden kan je hier klikken.