2012

22 november 2012
De foto’s van de Avond4daagse 2012 staan op de site, net als de foto’s van de zumbaworkshop van vorige week woensdag. Wil je ze bekijken, klik dan hier.

21 oktober 2012
De zumba les van woensdag 31-10-2012 is verplaatst naar 24-10-2012!!! Dit geldt ook voor de zumba for kids les.

Vanuit het bestuur wordt er nog druk gezocht naar iemand die de schaatslessen wil gaan geven dit jaar. Zodra hier meer over bekend is zal de informatie op de website te vinden zijn.

De lotenboekjes van de Grote Clubactie dienen zo snel mogelijk te worden ingeleverd bij Niké Paternotte, Warmolt Bronningerlaan 8 te Gasselte. Heb je de loten al ontvangen en het geld opgehaald? Zorg dan dat je dit gauw inlevert bij Niké.

Archief
Dit jaar organiseert Sportvereniging Vomos voor de eerste keer de Avond4daagse in Gasselte. We starten met lopen op dinsdag 18 september en we eindigen op vrijdag 21 september. Uiteraard zullen we de lopers groots binnen halen op de laatste avond met behulp van de Harmonie in Gasselte.

Er kunnen diverse afstanden gelopen worden. 4 avonden 5 of 10 kilometer en op de vrijdagavond is er een peuter/kleutertocht van 2,5 kilometer en er zal ook een heuze rollatorroute worden uitgezet voor de laatste avond.

De start is elke avond om 18.00 uur. De laatste avond starten de 5 en 2,5 kilometerlopers om 18.30 uur, zodat zij gelijk met de 10 kilometerlopers binnen gehaald kunnen worden.

De deelnamekosten bedragen € 5,00 voor 4 avonden. Loopt u alleen de laatste avond mee? Dan betaalt u € 3,50.

U kunt zich hier inschrijven en opgeven voor de dagtochten op vrijdagavond.

29 augustus 2012
Het is bijna weer zover: over een paar dagen start het nieuwe sportseizoen bij Sportvereniging Vomos. Er zullen ook dit jaar allerlei leuke activiteiten plaatsvinden en we hebben een paar leuke workshops voor iedereen!

Wat dacht je van een workshop turnen? In oktober en november 2012 vinden er workshops turnen plaats bij Vomos. Bij voldoende animo zal het turnen met ingang van 2013 weer worden opgenomen in het sportaanbod. Voor meer informatie: klik hier.

Ook zumba zal in de vorm van workshops aangeboden worden. In oktober en november 2012 vinden er workshops zumba en zumba for kids plaats. Bij voldoende animo zal ook zumba met ingang van 2013 worden opgenomen in het sportaanbod. Voor meer informatie: klik hier voor de zumba voor volwassenen en hier voor de zumba for kids.

Bij de hardloopgroep van Vomos wordt er met ingang van 4 september gestart met een groep voor beginnende lopers. Uiteraard blijft de groep gevorderde lopers ook bestaan. Onder leiding van onze gediplomeerde trainers zullen lopers (jong en oud) hun trainingen krijgen. Voor meer informatie: klik hier.

13 juni 2012
Nog een paar weken en dan is het alweer tijd voor de laatste gymles van dit seizoen. We hebben voor alle leden leuke activiteiten bedacht.

10 juli 2012 gaan we met de seniorleden (hardlopers, volleyballers, joy joggers en darters) naar de jeu de boules baan.

17 juli 2012 gaan we met alle kleuters, kabouters, meisjes C en de streetdance/jazzdance groep naar Attractiepark Drouwenerzand. We verzamelen tussen 15.15 uur en 15.30 uur bij de gymzaal en gaan dan lopend over de heide naar Drouwenerzand. De ouders kunnen de kinderen tussen 18.00 uur en 18.15 uur in Drouwen weer ophalen. De kinderen krijgen daar patatjes, dus avondeten hoeft niet meer.

18 juli 2012 gaan we met alle peuters en hun ouders naar Kabouterland in Exloo. We verzamelen om 15.30 uur op de parkeerplaats van Kabouterland, Zuiderhoofdstraat 11 in Exloo. De kinderen krijgen daar poffertjes, dus avondeten hoeft niet meer.

1 juni 2012
De hardlopers van Sportvereniging Vomos hebben op 1 juni 2012 een coopertest gelopen. Benieuwd naar de resultaten? U vindt ze hier! Super gedaan!

21 april 2012
De uitvoering was een groot succes! De foto’s vindt u op de fotopagina.

10 april 2012
Volgende week zaterdag, 21 april 2012, is het weer zover, de jaarlijkse uitvoering! De leden van Vomos hebben maandenlang geoefend en zullen deze avond hun kunsten laten zien aan ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom in Dorpshuis de Trefkoel. We beginnen om 19.00 uur. Het belooft een mooie avond te worden.

10 april 2012
Gisteren hebben een aantal hardlopers van Vomos mee gedaan aan de Klap tot Klaploop in Stadskanaal. Een verslag hiervan en de uitslagen van de lopers zie je hieronder. Vomos is trots op de lopers!

UitslagenKlaptotKlaploop09042012klein

28 maart 2012

Mini Ballorig in Gasselte!

Stichting Welzijn Aa en Hunze organiseert in samenwerking met Sportvereniging Vomos een ochtend Mini Ballorig voor alle kinderen uit Gasselte, Drouwen, Drouwenerveen en Bronnegerveen in de leeftijd van 2 tot en met 4 jaar.

Mini Ballorig is op zaterdagochtend 31 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de gymzaal van Dorpshuis De Trefkoel in Gasselte, Achter de Brinken 6e. Wij vragen een kleine bijdrage.

Houdt uw kind van klimmen, springen, koprollen, dansen en keten? En is hij of zij tussen de 2 en 4 jaar oud? Dan is Mini Ballorig echt iets voor uw peuter/kleuter! Er is een echte ballenbak, klauterkussen, reuzenbouwblokken, er kan geklommen, geduikeld en gezwaaid worden. De ochtend wordt begeleid door de leidsters van peuterspeelzaal ’t Kikkertje en de leidsters van de peutergym van Vomos.

Voor de ouders is er de gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met wat lekkers erbij. Tot de 31e maart!

7 maart 2012

Met ingang van 14 maart 2012 kan er om de week op de woensdagavond gedart worden door de jeugd van 12 tot en met 17 jaar in Dorpshuis De Trefkoel. Er wordt dan gedart van 19.00 tot 20.00 uur onder begeleiding van een aantal ervaren darters van Dartclub Vomos. Lijkt het je ook leuk om een pijltje te gooien? Kom dan aanstaande woensdag eens een kijkje nemen. Kosten € 1,50 per avond.

26 februari 2012

De workshop streetdance/jazzdance is een groot succes gebleken. Door een 15-tal meiden is er enthousiast meegedaan met de workshop en er zijn voldoende deelnemers om streetdance/jazzdance op te nemen in het reguliere sportaanbod. De lessen zullen gaan plaatsvinden op de woensdagmiddag van 16.30 – 17.30 uur vanaf 7 maart 2012. Heb je niet mee gedaan met de workshop, maar wil je toch graag mee gaan doen met de lessen streetdance/jazzdance? Meldt je dan aan via de website! De foto’s van de workshop-uitvoering staan op de site.